4-sterren Le Mas du Padre camping in Balaruc-les-Bains van Zuid Frankrijk
OFFICIËLE SITE

Camping Le Mas du Padre
4, Chemin du Mas du Padre 34540 Balaruc-les-Bains (Frankrijk)
Telefoon : 00 33 4 67 48 53 41 -
Open van 1 april tot 31 oktober
De Camping

 

De camping beschikt over een gratis zwembad, een pierenbad, en een zonneterras met ligstoelen. Het zwembad is open en verwarmd van begin mei tot eind september.

Zwembad (zonder toezicht) is dagelijks geopend van 10 uur ’s morgens tot 8 uur ’s avonds. Tijdens de Franse zomerschoolvakanties kan er ‘s ochtends van 9 tot 10 uur water aerobics plaatsvinden.

Op een heuvel aan het meer van Thau, in een rustige woonwijk, snel bereikbaar vanaf de autoweg en slechts 2 km van het dorpscentrum, vlak bij een grote supermarkt, en niet ver van Montpellier biedt de 4-sterren camping “Le Mas du Padre” op een terrein van 1,8 ha 88 staanplaatsen en 25 huuraccommodaties in de schaduw van een park met weelderige beplanting van bomen en struiken.

Een schitterende bestemming voor een kalme en rustige vakantie voor paren en kinderen beneden de 13 jaar. Maar vervelen zult u zich niet, want er zijn tal van activiteiten op de camping: verwarmd zwembad, half-court tennis, tafeltennis, boule, volleybal, kinderclub, aqua-gymnastiek, TV, flipperkast, videospelen, wekelijkse disco…, en in de omgeving: de stranden van het meer van Thau op 2 km, om te zwemmen, te vissen, te zeilen…, of de Middellandse Zee en de stranden van Frontignan en Sète op 8 km.

In het dorp BALARUC-LES-BAINS, het eerste kuuroord van Frankrijk, is er 2 keer in de week een goed gesorteerde markt. U kunt er ook van een weldadige water- en modderkuur genieten. In het seizoen bestaat de mogelijkheid voor een cursus op de zeilschool en om ’s avonds mee te doen met de vele activiteiten die door het plaatselijke VVV-kantoor elke dag georganiseerd worden. In de omgeving, op minder dan 1 uur autorijden, zijn er talrijke toeristische attracties, architectonische en natuurlijke bezienswaardigheden, waarover uitgebreide informatie bij de aankomstbalie beschikbaar is.

Zwembad

 


Strand
Strand dichtbij 4-sterren Le Mas du Padre camping in Balaruc-les-Bains van Zuid Frankrijk

De camping is gelegen in Balaruc-les-Bains, een kuuroord en badplaats aan de oever van het "Etang de Thau", een zeer groot meer met zeewater.
Het strand ligt op ca. 3 km van de camping, dicht bij het centrum van het dorp.
Men kan er baden, zeilen, motorbootvaren, duiken, vissen zonder visakte (kustwateren). De zee ligt op ca. 10 km en we kunnen u stranden aanwijzen, zonder filevorming of parkeerproblemen, die zo uitgestrekt zijn dat u niet tegen elkaar aan hoeft te liggen en waar de kinderen heel leuk mooie schelpen kunnen verzamelen. Ook zijn er kiezelstranden voor diegenen die geen zandstrand willen of voor dagen met harde wind. Er zijn zelfs naaktstranden voor de liefhebbers…


Spa Afstand
Spa afstand van Balaruc 4-sterren Le Mas du Padre camping in Balaruc-les-Bains van Zuid Frankrijk

De camping ligt op 3 km van het kuuroord, met de auto bent u er in 5 minuten en parkeren is gratis in Balaruc.
Spa gasten kunnen ook gebruik maken van de spa shuttle.
De bushalte ligt op 300 meter van de camping, en de shuttle komt elk half uur langs.

Openingstijden van de Receptie
Receptie van 4-sterren Le Mas du Padre camping in Balaruc-les-Bains van Zuid Frankrijk

Het kantoor is dagelijks geopend op de volgende tijden:

• In maart, april en oktober: van 9 tot 12 uur en 4 tot 7 uur.
• In mei, juni en september: van half 9 tot half 1 en van 3 tot 7 uur.
• In juli en augustus van half 9 tot half 1 en van 2 tot 8 uur.

Aankomst en vertrek vinden plaats tijdens deze tijden.

Verkeer van Voertuigen

Voor veiligheid en rust in de camping, wordt alle verkeer geblokkeerd tussen 22 uur en 6 uur (auto's kunnen niet in of uit) - Overdag is de toegang tot de camping gereserveerd voor pasjeshouders.

Pasje wordt alleen tijdens de openingstijden van de receptie afgegeven tegen een borg van 20 euro die bij vertrek worden teruggegeven tegen terugkeer van de badge, steeds tijdens de openingstijden van de receptie.

Voertuigen van bezoekers moeten buiten de camping parkeren.

Veiligheid

Om eventuele indringers te identificeren, dragen al onze klanten identificatie-armband, die onmisbaar is voor toegang tot voorzieningen, en die bij aankomst worden afgegeven tegen een borg van 5 euro per persoon borg die op het moment van vertrek worden teruggegeven tegen de terugkeer van de armband in goede staat.

Het plan van de camping aan het formaat PDF downloaden360° kijk 1360° kijk 2

Camping Le Mas du Padre
4, Chemin du Mas du Padre 34540 Balaruc-les-Bains (Frankrijk)
Telefoon : 00 33 4 67 48 53 41 -
Facebook
Sud de France
Qualité Tourisme
Camping Street View
Clef verte
Le Petit Futé
Welkom
Camping
Ligging
Animatie
Dienst
Camping Tarief
Verhuur Tarief
Reserveren
Praktische informatie
Video